In Bruchsal heeft zondagmiddag een verkeersongeval met materiële schade plaatsgevonden. Een van de bij het ongeval betrokken personen zette zijn reis onverschrokken voort en werd slechts enkele kilometers verderop door de politie tegengehouden.

Op de tweebaans B3 reden de twee bij het ongeval betrokken personen omstreeks 12:25 uur naast elkaar op de kruising met de B 35 toen daar het verkeerslicht op groen sprong. In de richting van Untergrombach kwamen de twee voertuigen vervolgens zijdelings achter het kruispunt met elkaar in botsing. Op dit punt versmelten de twee rijstroken tot één. De 39-jarige bestuurder van een rode Audi reed na de aanrijding door, terwijl de tweede bij het ongeval betrokken persoon, een 56-jarige bestuurder van een bruine BMW, de politie belde en hem achterna reed. Ter hoogte van de Grötzinger Baggersee hield een patrouilleploeg de voortvluchtige uiteindelijk tegen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De aangerichte materiële schade wordt geschat op zo'n 1.000 euro.

Terwijl de 39-jarige nu te maken heeft met een strafrechtelijke klacht vanwege zijn ongeoorloofd vertrek van de plaats van het ongeval, vereist de opheldering van het verloop van het ongeval op de rijbaankruising nog nader onderzoek. In dit verband worden getuigen verzocht het politiebureau Karlsruhe-Waldstadt te bellen op 0721 96718-0.

Kai Lampe, persbureau

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Politiehoofdkwartier van Karlsruhe
E-mail:karlsruhe.pp.sts.oe@polizei.bwl.de
http://www.polizei-bw.de/

Originele inhoud van: politiebureau Karlsruhe, uitgezonden door nieuws aktuell